Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Taylor Made Pro Stand 6.0 Standbag

Taylor Made Pro Stand 6.0 Standbag

Taylor Made Pro Stand 6.0 Standbag

Deze TaylorMade Pro 6.0 carrybag heeft een goed doordacht ontwerp voor een verbeterd draagcomfort.

* Verplichte velden

Excl. BTW € 131,40 Incl. BTW € 159,00

Taylor Made Pro Stand 6.0 Standbag Beschrijving

Deze TaylorMade Pro 6.0 carrybag heeft een goed doordacht ontwerp voor een verbeterd draagcomfort. De tas is een lichtgewicht draagtas met een 7-way top en over de gehele lengte dividers om uw clubs te scheiden van elkaar. Deze golftas beschikt over 3 stevige geïntegreerde handgrepen om de tas gemakkelijk op te tillen.
Om uitzonderlijke balans en stabiliteit te bieden op alle ondergronden, heeft TaylorMade een lichtgewicht statiefmechanisme ontworpen.
De tas beschikt over 6 ruime opbergvakken voor al uw spullen. Verder beschikt deze tas over een vierpunts-rugzakstijl bandsysteem welke zorgt voor veel draagcomfort en het verbetert de balans van de tas op uw rug tijdens het dragen.

Kenmerken & voordelen:
- 7- way top
- full-length dividers
- 6 ruime opbergvakken
- 4-punts verstelbare rugzakdraagband voor maximale balans en comfort
- extra grote reis- en regenkap
- 2,2 kg
GCSgolfballen

Over gcsgolfballen.nl

gcsgolfballen.nl is de website die gebruikt wordt door Golfclub Strijen in Strijen. Door via deze site te bestellen steunt u onze club en de opbrengst gaat dus 100% in de clubkas en dit wordt weer gebruikt om activiteiten voor de jeugd en alle andere leden te faciliteren. Koopt u golfballen of accessoires via deze site dan steunt u de club.  UIteraard kunnen ook niet-leden en greenfeespelers via deze website bestellen. U mag professionaliteit verwachten van de producten. Deze worden door onze leveranciers bedrukt of geborduurd.

 

 

Neem contact op

Betaal methode