Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

kwaliteiten

In onze webwinkel bieden wij 2 soorten golfballen aan. Nieuwe golfballen, deze zijn verpakt in dozen van 12 of 15 stuks welke weer verpakt zijn in sleeves van 3 golfballen. Onze tweedehands golfballen hebben wij hieronder nader toegelicht:

a plus golfballen

Klasse A+
De A plus ballen zijn bij wijze van spreken uit het doosje het water ingeslagen en het voordeel voor u is dat de bal minder dan de helft kost van de nieuwprijs. Een echte aanrader dus!

a golfballen

Klasse A
Klasse A is een golfbal die er heel goed uitziet. De bal is soms heel licht beschadigd, maar bijna niet waarneembaar. Deze ballen zijn perfect voor golfers van ieder niveau. U kunt hier nog veel holes mee golfen en u koopt deze ballen dus zeer voordelig.

b kwaliteit golfballen

Klasse B
Klasse B is een golfbal die zichtbaar al iets langer in de roulatie is. Deze golfbal kan licht verkleurd en beschadigd zijn. Deze bal is ideaal voor de recreatiegolfer die veel ballen wegslaat en niet al te duur uit wil zijn. Wel geldt voor al deze ballen dat ze perfect zijn om mee te spelen.

c kwaliteit golfballen

Klasse C
Klasse C is een golfbal die duidelijk gebruikt is en zeker beschadigd is. Deze bal is prima voor de golf(st)er met watervrees en/of de beginner. Er zitten geen ballen met scheuren bij en ook geen oefenballen. Golfen is al duur genoeg, dus deze ballen zijn ideaal om mee te beginnen.

GCSgolfballen

Over gcsgolfballen.nl

gcsgolfballen.nl is de website die gebruikt wordt door Golfclub Strijen in Strijen. Door via deze site te bestellen steunt u onze club en de opbrengst gaat dus 100% in de clubkas en dit wordt weer gebruikt om activiteiten voor de jeugd en alle andere leden te faciliteren. Koopt u golfballen of accessoires via deze site dan steunt u de club.  UIteraard kunnen ook niet-leden en greenfeespelers via deze website bestellen. U mag professionaliteit verwachten van de producten. Deze worden door onze leveranciers bedrukt of geborduurd.

 

 

Neem contact op

Betaal methode