Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Klantenservice

Service

Al ruim twintig jaar geven wij echte service aan onze leden/ klanten. Wij weten hoe belangrijk service is voor onze klanten . Dankzij onze goede en snelle service houden wij onze klanten ook. Waarmaken wat je afspreekt met klanten, dan komen zij ook terug en worden zij onze ambassadeurs. Daarbij staan kwaliteit en een zeer scherpe prijs bij ons altijd voorop.

Tweedehands golfballen

Voor de tweedehands golfballen krijgt u bij ons de garantie dat indien u niet tevreden bent u de golfballen kostenloos mag terugsturen. U krijgt dan uiteraard ook uw geld van ons terug. Maar eigenlijk krijgen we nooit golfballen terug, aangezien wij zelf hele hoge eisen stellen aan de golfballen die wij leveren en deze ook daadwerkelijk gecontroleerd worden, voor dat ze worden verstuurd.

Nieuwe golfballen met logo

Mochten wij een aantoonbare fout hebben gemaakt met het bedrukken van nieuwe golfballen, dan bedrukken wij de golfballen nog een keer. In de praktijk komt dit niet voor, maar dat is wel de service die u van ons mag verwachten. Wij behandelen klanten zoals wij zelf graag behandeld willen worden.

Wij helpen u graag.

GCSgolfballen

Over gcsgolfballen.nl

gcsgolfballen.nl is de website die gebruikt wordt door Golfclub Strijen in Strijen. Door via deze site te bestellen steunt u onze club en de opbrengst gaat dus 100% in de clubkas en dit wordt weer gebruikt om activiteiten voor de jeugd en alle andere leden te faciliteren. Koopt u golfballen of accessoires via deze site dan steunt u de club.  UIteraard kunnen ook niet-leden en greenfeespelers via deze website bestellen. U mag professionaliteit verwachten van de producten. Deze worden door onze leveranciers bedrukt of geborduurd.

 

 

Neem contact op

Betaal methode