Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Callaway Warbird Plus Yellow

Callaway Warbird Plus Yellow

Callaway Warbird Plus Yellow

De Callaway Warbird Plus is een bal die ver vliegt en vooral een bal is die geschikt is voor golf(st)ers die lengte in hun slagen willen hebben.
Aantal Prijs per stuk Totaal
240 € 1.59 381.60
480 € 1.55 744.00
960 € 1.49 1,430.40

* Verplichte velden

Excl. BTW € 381,60 Incl. BTW € 461,74

Callaway Warbird Plus Yellow Beschrijving

Callaway is natuurlijk één van de beste golfmerken in de wereld. Zij produceren alleen hoogwaardige golfprodukten en dat geldt natuurlijk ook voor de golfballen die zij maken.

De Callaway Warbird Plus is hier een mooi voorbeeld van. Deze bal is goed betaalbaar en geeft een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

De Callaway Warbird Plus is een bal die ver vliegt en vooral een bal is die geschikt is voor golf(st)ers die lengte in hun slagen willen hebben. De bal genereert niet veel spin, waardoor de bal weinig afwijking zal krijgen.
GCSgolfballen

Over gcsgolfballen.nl

gcsgolfballen.nl is de website die gebruikt wordt door Golfclub Strijen in Strijen. Door via deze site te bestellen steunt u onze club en de opbrengst gaat dus 100% in de clubkas en dit wordt weer gebruikt om activiteiten voor de jeugd en alle andere leden te faciliteren. Koopt u golfballen of accessoires via deze site dan steunt u de club.  UIteraard kunnen ook niet-leden en greenfeespelers via deze website bestellen. U mag professionaliteit verwachten van de producten. Deze worden door onze leveranciers bedrukt of geborduurd.

 

 

Neem contact op

Betaal methode